Sähköpostilistat.
Kuva:
Abbie Trayler-Smith

Sähköpostilistat

Seuraa Kepan sähköpostilistoja ja pysy kartalla järjestökentän tapahtumista sekä avoimista työpaikoista.


Kehitysyhteistyöhön ja muihin globaaleihin teemoihin liittyvää keskustelua ja uutisointia on helppoa seurata Kepan sähköpostilistojen avulla. Niiden kautta saa tietoa mielenkiintoisista tapahtumista tai vaikkapa työpaikoista.

Alempana sivulla on listattu myös muita tärkeitä kotimaisia listoja. Seuraa meitä -sivulle on listattu Kepan sosiaalisen median sivut.

Yleiset sähköpostilistat

 • Kepan uutiskirje
  Viikottainen kooste Kepan verkkosivujen uutisista, blogeista, työpaikoista ja tapahtumista tarjoaa erinomaisen tavan pysyä kärryillä globaaleista asioista.
 • Kehitysmaaliike-l
  Kepan vilkkaimmalla järjestöaktiivien sähköpostilistalla kerrotaan lähes päivittäin mielenkiintoisista järjestötapahtumista eri puolilla Suomea. Lisäksi listalle välitetään järjestötiedotteita ja työpaikkailmoituksia.

Jäsenet-lista

Kepan jäsenjärjestöille viestitään jäsenasioista suoraan jäsenet-sähköpostilistan kautta. Uudet jäsenet liitetään listalle automaattisesti. Ilmoitathan muutoksista Kepan järjestökoordinaattori Paula Lounasheimolle. Listan kautta saat myös kerran kuukaudessa sähköisen jäsenkirjeen.

Temaattiset sähköpostilistat

 • Globaalikasvatus-l
  Globaalikasvatuksen postituslista. Ajankohtaisia uutisia, koulutus- ja tapahtumatietoja kvk-toiminnasta. Tarkoitettu globaalikasvatus-verkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.
 • Hanke-l
  Kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyöhankkeista vastaavien keskustelulista.
 • Kehityspolitiikka-l
  Listalla tiedotetaan Kepan kehityspoliittisesta vaikuttamistyöstä, keskustelutilaisuuksista, koulutuksista, julkaisuista ja kampanjoista erityisesti kansainväliseen talouspolitiikkaan, kehitysyhteistyöhön ja ilmastopolitiikkaan liittyen. Tarkoitettu lähinnä kansalaisyhteiskunnan toimijoille.
 • Kulttuuri-l
  Kepan kulttuurityöryhmän postituslista. Ryhmän tarkoituksena on vahvistaa taiteen ja kulttuurin roolia globaaliin vastuuseen liittyvissä kysymyksissä, toimia tiedonvälittäjänä ja edistää Kepan jäsenjärjestöjen yhteistyöhankkeita, joissa kulttuuri ja taide ovat keskeisessä asemassa.
 • Research-l
  Kehitysalan tutkijoiden ja toimijoiden lista, jonka tavoitteena on vahvistaa dialogia ja lisätä yhteistyötä.

Maailma.net (ei Kepan)

Kepa suosittelee Maailma.net-portaalin viikottaista uutiskoostetta ihmisoikeuksista, kehitysyhteistyöstä ja kestävästä kehityksestä. Tilausosoite: maailma.net/uutiskirje