VINGO-teltassa ollaan valmiina kävijöitä varten.
Kuva:
Inka Soveri
Blogi

VINGO on avoinna jäsenjärjestöille

VINGOssa pannu on jo kuumana ja tunnelma hilpeä. VINGO on oma teltta erittäin tärkeille järjestöihmisille: Very Important NGO. Kyseessä on siis Kepan palvelu Maailma kylässä -festareilla työskenteleville jäsenjärjestöille.
Kirsi Koivuporras-Masuka
25.5.2013

VINGO-teltassa voi käydä hengähtämässä kesken festaripäivän juomassa kahvia, teetä tai mehua ja juttelemassa muiden järjestöihmisten ja kepalaisten kanssa.

Teltta tarjoaa paitsi rentoa meininkiä myös kahta palvelua: VINGOsta voi käydä lainaamassa kepalaisen omalle pisteelle edustamaan oman tauon ajaksi sekä tarpeellisia festaritarvikkeita.

”Lainaa kepalainen palvelu pyörii puolenpäivän ja kello kolmen välillä. Lisäksi VINGO tarjoaa uutuutena niska- ja hartiahierontaa”, kertoo järjestösihteeri Johanna Harjunpää.

VINGO löytyy festarialueelta Mahdollisuuksien tori -teltan ja radan välistä. Siellä on siis helppo käväistä etenkin Mahdollisuuksien tori -teltalta.

”Odotetaan, että ihmiset tulisivat ja viihtyisivät VINGOssa. Täällä ei tarvitse tehdä mitään erityistä, voi vain olla”, lähettää Harjunpää terveiset.

VINGO on avoinna lauantain kello 11-19 sekä sunnuntaina kello 11-17. Lainaa kepalainen palvelu ja hierontaa kello 12-15.