Blogi

Mitä kuuluu, jäsenjärjestö?

Kepa on toteuttanut säännöllisesti kyselyjä jäsenjärjestöilleen jäsenistön tarpeiden ja tyytyväisyyden selvittämiseksi.Tällä kertaa päätimme tulla itse kysymään jäsenjärjestöiltä, mitä teille kuuluu?
Johanna Harjunpää
10.9.2013

Edelliset jäsenkyselyt on tehty vuosina 2004, 2008 ja 2010. Aiemmin kyselyt on toteutettu tapaus- ja tarvekohtaisesti esimerkiksi strategian suunnittelun yhteydessä kyselytutkimuksena.

Nyt Kepa jalkautuu järjestöihin keskustelemaan asioista kasvotusten. Kolmen vuoden aikana pyrimme käymään jokaisessa reilussa kolmessa sadassa jäsenjärjestössämme.  Haluamme kuulla ja keskustella siitä, miten jäsenjärjestöillä menee ja miten Kepa on hoitanut tehtävänsä kattojärjestönä?

Kaikkia Kepan jäsenjärjestöjä pyydetään osallistumaan jäsenkyselyhaastatteluihin. Jokaisena kolmena jäsenkyselyn toteutusvuonna Kepan 300 jäsenestä haastatellaan sata.

Vuosittainen otos pyritään muodostamaan mahdollisimman kattavasti koko jäsenkenttää edustavaksi. Järjestökäynnit tehdään syksyn aikana, ja tuloksista viestitään alkuvuodesta.

Jäsenkyselyssä kyselemme järjestöjen toiminnasta ja mahdollisista muutoksista, joita järjestöt ovat kokeneet. Kyselyn avulla haluamme saada tietoa siitä, millaiseksi jäsenyys Kepassa koetaan. 

Suuri osa Kepan työntekijöistä osallistuu haastattelujen tekemiseen ja järjestövierailuihin. Haastattelijat ottavat yhteyttä noin sataan jäsenjärjestöön jo tänä syksynä.

Lisätietoja

Laura Lager
Koulutussuunnittelija
laura.lager@kepa.fi
050 317 6726

Kaisu Tuominen
Ohjelmasuunnittelija
kaisu.tuominen@kepa.fi
050 317 6701

Johanna Harjunpää
Järjestösihteeri
johanna.harjunpaa@kepa.fi
050 3176 714