Siviilipalveluspaikat.
Kuva:
Kepan arkisto

Siviilipalveluspaikat

Kepassa on jatkuvasti töissä kaksi työpalveluaan suorittavaa sivaria, festivaaliassistentti sekä toimitusavustaja.

Lisätietoa siviilipalveluksen suorittamisesta saat Sivarikeskuksen sivuilta. Sivarit osallistuvat pääasiallisen työnsä lisäksi Kepan yleisiin asiakaspalvelutehtäviin ja toimivat esimerkiksi toimiston vastaanotossa.

Lisätietoja työpalvelupaikoista ja niiden hakemisesta saa ottamalla yhteyttä tehtävänkuvauksessa mainittuun asiantuntijaan.

Festivaaliassistentti

Haku alkaa seuraavan kerran keväällä 2019.

Festivaaliassistentti työskentelee Kepan Maailma kylässä -tiimissä ja toimii festivaaliin osallistuvien kansalaisjärjestöjen yhteyshenkilönä sekä hoitaa festivaaliin liittyvien yhteistyökumppanuuksien käytännön järjestelyitä. Assistentin toimenkuvaan kuuluvat myös tuotannon avustavat tehtävät markkinointiviestinnässä, teknisessä tuotannossa sekä ohjelmatuotannossa.

Hakijalta toivotaan aiempaa työkokemusta tapahtuma- tai kulttuurialalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtehtävän pääkieli on suomi, englannin kielen suulliset ja kirjalliset perustaidot ovat välttämättömät. Osa tehtävistä määräytyy hakijan taitojen mukaan.

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000.

Palvelus alkaa elokuussa 2019.

Lisätiedot

Laura Valoma
Tuotantopäällikkö
laura.valoma@kepa.fi
+358 50 317 6709

Toimitusavustaja

Haku alkaa seuraavan kerran keväällä 2019.

Maailman Kuvalehti on Kepan julkaisema aikakausilehti. Toimitusavustajalle tarjoutuu kiinnostava työ, innostava työyhteisö ja mahdollisuus viestinnän osaamisen kehittämiseen. Toimeenkuva on monipuolinen ja sisältää erilaisia lehden tekoon liittyviä tehtäviä. Työ on loistava tapa tutustua lehden teon maailmaan! Työhön kuuluu printtilehden sisällön siirtämistä verkkosivustolle, juttujen oikolukua, juttujen ideoimista ja kirjoittamista. Näiden tehtävien lisäksi toimitusavustaja pääsee osallistumaan lehden tuotanto- ja tekoprosesseihin ja myös avustamaan järjestön hallinnollisissa tehtävissä. Maailman Kuvalehden lisäksi siviilipalvelusmies osallistuu Kepan verkkosivustojen päivitystyöhön ja hallinnollisiin tehtäviin.

Paikka avautuu seuraavan kerran syksyllä 2019.

Lisätiedot

Anni Valtonen
Päätoimittaja
anni.valtonen@kepa.fi
+358 50 317 6735