Työpaikat
Kuva:
Ville Kulmala

Työpaikat

Kepa on moderni tiimiorganisaatio ja arvostettu työyhteisö. Henkilöstö on hyvin sitoutuvaa, mutta erilaisia perhe- ja opintovapaita käytetään runsaasti. Sijaisia tarvitaan yleensä noin vuoden kestäviin työsuhteisiin. Lisäksi jokunen vakituinenkin paikka täytetään vuosittain avoimella haulla.


Rekrytointipolitiikka

Kepaan halutaan rekrytoida erityisesti ihmisiä, joilla on tehtäväkohtaista osaamista, korkeaa motivaatiota järjestötyöhön ja järjestöjen tukemiseen sekä yhteistyökykyisyyttä, vastuuntuntoisuutta ja tavoitteellisuutta.

Rekrytointipolitiikan ensisijainen tavoite on, että jokaista tehtävää hoitaa osaava ja työstään innostunut työntekijä. Kepan henkilöstöllä tulee olla laajat mahdollisuudet osaamisensa hyödyntämiseen ja työssä kehittymiseen. Rekrytoinnissa tähän pyritään sillä, että talon oma henkilöstö voi siirtyä tehtävästä toiseen aina, kun se on mahdollista. 

Kepan maatoimistot on miehitetty paikalta palkatuilla työntekijöillä, joten avoimet työpaikat ovat pääsääntöisesti Helsingin toimipisteessa ParkVallilassa.

Avoimista työpaikoista ilmoitetaan aina tällä sivulla ja työvoimahallinnon avoimien työpaikkojen sivuilla. Kepan työpaikkailmoituksissa on tehtävän hakemiseksi hakukohtaiset ohjeet ja yhteyshenkilöt. Emme valitettavasti vastaanota avoimia hakemuksia.

Muut alan työpaikat

Meiltä kysytään usein vihjeitä jäsenjärjestöjemme avoimista työpaikoista. Järjestöt eivät tiedota avoimista työpaikoistaan Kepalle erityisesti, mutta olemme koonneet vinkkejä ja linkkejä töihin kehitysmaihin -sivulle.

Sen lisäksi voit tutustua Kepan jäsenrekisteriin. Jäseniemme kotisivuja selaamalla saat käsityksen siitä, mitä kukin organisaatio tekee ja tarjoaa.

Lisäksi voit halutessasi liittyä Kehitysmaaliike-l -sähköpostilistalle, jossa sekä Kepa että jäsenjärjestöt ilmoittavat avoimista työpaikoista.