Kädet, älypuhelin, kameran jalusta.
Kuva: Leif Laaksonen

Toimittajille

Tälle sivulle on koottu tiedotusvälineille suunnattua materiaalia.

Katso Kepan tuoreimmat tiedotteet. Uusimmat tiedotteet ja mediakutsut ovat luettavissa myös Kepan mediatilassa STT Info -palvelussa.

Etsitkö asiantuntijaa? Kepan asiantuntijat löydät Yhteystiedot-listasta. Kepan kautta saat myös kontaktivinkkejä kehitysmaista ja muista alan järjestöistä. Mediasuhteista vastaa viestinnän asiantuntija Anna-Stiina Lundqvist (anna-stiina.lundqvist@kepa.fi, puh. 050 317 6704).

Pressikuvat löydät Kepan Flickristä.

Tilaa Kepan uutiskirje ja pysyt ajan tasalla Kepan tuoreista uutisista, tiedotteista ja tapahtumista. Uutiskirjeen tilaajille lähetetään yksi koosteviesti viikoittain.

Kepan verkkouutiset tarjoavat tuoreita näkökulmia kehityspoliittisiin aiheisiin. Kepan julkaisema Maailman Kuvalehti kertoo rakkaudella muuttuvasta maailmasta.

Uusimmat tiedotteet
äidit ja lapset vastaanotolla

Kansalaisjärjestöjen ohjelmatuella toteuttama kehitysyhteistyö ja humanitaarinen apu vastaavat hyvin paikallisten ihmisten tarpeisiin. Järjestöjen tekemän työn erityinen arvo on siinä, että se todella tavoittaa ihmiset ruohonjuuritasolla. Näin kertoo ulkoministeriön tilaama riippumaton arviointi, jonka tulokset julkaistiin tänään.
Lue lisää >>