28 elo 2018

Tule ja tutustu Pakolaisapuun


Aika:
28.8.2018 17:00 – 19:00
Osoite:
Kamppi
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Suomen Pakolaisapu | Finnish Refugee Council

Tule ja tutustu Pakolaisapuun

Tahdotko toimia aktiivisesti ja rakentaa uusia alkuja kanssamme? Osana Pakolaisavun toimijoiden verkostoa edistät konkreettisesti pakolaisten ja siirtolaisten oikeuksia, yhdenvertaista Suomea sekä maahan muuttaneiden kotoutumista. 

Illan aikana esittelemme järjestön toimintaa ja erityisesti sitä, kuinka sinä voit olla mukana. Syksyksi etsimme innostuneita tekijätyyppejä ohjaamaan Puhutaan!-suomen kielen ryhmiä, järjestämään Kaveriksi-kohtaamistapahtumia, toimimaan Lähiluotseina vastaanottokeskuksissa sekä ohjaamaan globaalikasvatuksen työpajoja kouluissa (tehtäviin koulutetaan 22.-23.9.). Joustavasti voit myös vaikkapa toimia keikkalaisena, suunnitella varainkeruutempauksen kaveriporukalla, kirjoittaa juttuja pakolaisuuden ja kotoutumisen teemoista tai valokuvata tapahtumissamme. Toimijanamme pääset nauttimaan myös mielenkiintoisista koulutuksistamme, webinaareistamme sekä virkistys- ja verkostoitumistapahtumistamme. Lue lisää: pakolaisapu.fi 

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme, ottamaan ensiaskeleet Pakolaisavussa tai etsimään uutta aluevaltausta järjestössämme! Kerro tulostasi viimeistään 26.8.

Etkö asu pk-seudulla? Ei hätää, voit seurata lähetystä myös verkkovälitteisesti. Jatka tässäkin tapauksessa ilmoittautumaan: https://my.surveypal.com/info1

Jos jokin pohdituttaa, ota meihin yhteyttä! Heinäkuussa tiedusteluihin vastaa Eeva (toimistoassistentti@pakolaisapu.fi) ja 30.7. eteenpäin vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Suvi (suvi.niemela@pakolaisapu.fi).