3 joulu 2018

Tieni vaikuttajaksi -puhujaseminaari


Aika:
3.12.2018 12:00 – 14:00
Osoite:
Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Plan International Suomen lastenhallitus

Hei opettaja, näetkö luokassasi paljon potentiaalia?

Plan International Suomen lastenhallitus järjestää nuorille suunnatun Tieni vaikuttajaksi -puhujaseminaarin 3. joulukuuta 2018 Helsingissä!

Tervetuloa mukaan yläaste- ja lukioikäisten oppilaittenne kanssa Tieni vaikuttajaksi -puhujaseminaariin!

Tapahtumassa nuoret pääsevät kuulemaan toisten nuorten puheenvuoroja, joiden tavoitteena on innostaa ja inspiroida nuoria vaikuttamiseen ja aktiiviseen kansalaisuuteen sekä antaa nuorille keinoja niihin. Tapahtumassa puhuvat nuoret vaikuttajat, kuten tubettaja Sita Salminen, nuori yrittäjä Toivo Hursti sekä Hullu, hullumpi, yläaste -sarjan luoja Tuomas Toivanen.

Tapahtuma on ilmainen, ja mukaan mahtuu ensimmäiset 100 katsojaa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Deadline ilmoittautumiseen on 15.11.2018. Voitte ilmoittautua tästä: https://goo.gl/forms/Vgm8bMvjAKdtUEjx2

Varmistaaksemme tasavertaisuuden tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös muualla Suomessa asuville. Voitte seurata seminaaria livestreamauksen kautta ilmoittautumalla siihen etukäteen: https://goo.gl/forms/S8UziRsED6ezv1lt1

Linkki streamiin lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtuman alkua.

Kaikenlaiset kysymykset ja tiedustelut tapahtumasta voi lähettää Plan lastenhallituksen sähköpostiosoitteeseen planlastenhallitus@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Planin lastenhallitus