Kepan tapahtumat

Täältä löydät Kepan järjestämät tapahtumat.
22 marras 2017

Tapaaminen on lähtölaukaus vaalikampanjan suunnittelulle eikä tapaamiseen osallistuminen vaadi sitoutumista kampanjointiin. Kukin järjestö voi päättää omasta osallistumisestaan ja roolistaan vaalikampanjassa kokouksen jälkeen.
Lue lisää »
27 marras 2017

Kepan sääntömääräinen syyskokous pidetään 27.11.2017 klo 13 alkaen Kepan toimiston Dialogi-kokoushuoneessa Helsingin Vallilassa.

Kokouksessa valitaan Kepalle uusi hallitus vuosiksi 2018–2019 sekä mahdollisesti tehdään päätös Kepan ja Kehyksen uudesta yhteisestä organisaatiosta.
Lue lisää »
28 marras 2017

Agenda 2030 -ohjelma ja sen seurantajärjestelmä avaa vaikuttamisikkunoita erilaisten kestävän kehityksen teemojen edistämiselle ja järjestöille tärkeiden asioiden esiin nostamiselle. Koulutuksessa käydään läpi Suomen Agenda 2030 -seuranta-ja arviointijärjestelmä ja pohditaan, kuinka sitä voi hyödyntää oman järjestön työssä. Koulutus sopii kaikille kestävän kehityksen tavoitteista ja vaikuttamistyöstä kiinnostuneille.
Lue lisää »
29 marras 2017

Miten välttää turhat riskit työmatkalla? Miten järjestö voi varautua matkustaessa kohonneen riskin maihin?

Koulutus keskittyy ulkomaan henkilöturvallisuuteen, erityisesti kehittyvissä maissa matkustamiseen. Koulutuksessa opetetaan suunnitteluperusteet henkilöriskien vähentämiseksi. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on perusteet aloittaa itsenäinen suunnittelu matkustusturvallisuuteen liittyvien riskien vähentämiseksi.
Lue lisää »