26 syys 2018

Oppilaat ympäristötoimijoina


Aika:
26.9.2018 – 26.9.2018
Paikkakunta:
Maksu:
ilmainen
Järjestäjä:
WWF

Opetushallituksen rahoittama koulutuskokonaisuus tarjoaa konkreettista tukea uuden opetussuunnitelman toteuttamiseen ja osallistavaan, monialaiseen oppimiseen. Koulutuksessa yhdistetään oppilaiden osallisuus, kestävä toimintakulttuuri, oppilaslähtöinen ympäristötyö ja monialaiset oppimiskokonaisuudet. Koulutus koostuu muutamista lähipäivistä ja niiden välillä toteutettavista etätehtävistä. Lähipäivina perehdytään oppilaiden ympäristöryhmätoimintaan ja kestävän kehityksen teemoihin sekä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä oppilaiden kanssa monialainen oppimiskokonaisuus. Koulutus tarjoaa opettajille myös vertaistukea, yhdessä oppimista ja pohtimista.

Koulutus on OPH:n rahoittamaa opettajien täydennyskoulutusta ja suunnattu kaikille perusopetuksen opettajille, jotka haluavat kehittää oppilaslähtöistä ympäristötyötä. Useamman opettajan osallistuminen samasta koulusta on suositeltavaa. 

Kurssi on jo alkanut, mutta jäljellä oleviin lähipäiviin (26.9. ja 27.11.) pääsee vielä mukaan. Lisätietoa ja ilmottautumisohjeet löydät WWF:n sivuilta.