7 joulu 2017

Kehitysyhteistyökampanja eduskuntavaaleihin? -työpaja 7.12


Aika:
7.12.2017 12:00 – 16:00
Paikkakunta:
Maksu:
ilmainen

Miten puolustaa kehitysyhteistyötä parhaalla tavalla eduskuntavaalien alla? Mitä Suomen kehityspolitiikka juuri nyt kaipaa? Tarjoaako ratkaisun poukkoilevan kehityspolitiikan vakauttamiseksi laki vai jokin muu keino? Onko aika kampanjalle vai vaikutetaanko kulisseissa?

Tervetuloa suunnittelemaan Kepan ja jäsenjärjestöjen kehitysyhteistyövaikuttamista 7.12 klo 12-16 Kepaan. Tapaaminen on jatkoa järjestöjen vaali-infolle 22.11. Tutustu tuon tapaamisen esitykseen.

Kepa on tehnyt taustaselvitystä muun muassa kehitysyhteistyölain mahdollisuuksista ja heikkouksista sekä pohtinut muita keinoja kehitysyhteistyön pitkäjänteisyyden lisäämiseksi ja rahoituksen kasvattamiseksi.

Työpajassa tulemme määrittelemään vaikuttamistyön tavoitteet sekä keinot tavoitteiden saavuttamiseksi. Tilaisuudessa perehdymme myös tarkemmin erialaisiin vaihtoehtoihin, kuten kehitysyhteistyölaki. Suunnittelutyö jatkuu tammikuussa 2018 tapaamisella, jossa suunnittelemme viestit ja toiminnot tarkemmin.

Ilmoittautuneille lähetämme taustamateriaalit etukäteen ja suosittelemme tutustumaan myös esitykseen, joka kokoaa 22.11 järjestetyn vaali-infon annin. Toivomme, että osallistujat miettivät ennen työpajaa omalle järjestölle keskeiset kysymykset ja muodostaa näkemyksen oman järjestön toiveista yhteiselle vaikuttamistyölle.

Suunnittelu on avointa kaikille Kepan jäsenille.


Yhteystiedot:
Katja Hintikainen, katja.hintikainen@kepa.fi; 050 317 6716. Ilmoittautumiset 5.12 mennessä.