8 touko 2018

InnoFrugal-konferenssi


Aika:
8.5.2018 08:00 – 17:00
Osoite:
Niemi Center, Veturitie 13 H
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
Järjestölipun hinta on 75 euroa.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
The Nordic Frugal Innovation Society

The Nordic Frugal Innovation Societyn neljättä kertaa järjestämässä InnoFrugal-konferenssissa tarkastellaan niin sanottuja ”niukkoja innovaatioita” (englanniksi frugal innovation), jotka perustuvat resurssien säästeliääseen ja luovaan käyttöön laadusta tinkimättä. Niukat innovaatiot ovat tuotteita ja palveluita, jotka ovat samaan aikaan edullisia, laadukkaita, kestäviä ja helppokäyttöisiä. 

Konferenssi lupaa paljon mielenkiintoista kuultavaa myös järjestöille. Koska niukat innovaatiot perustuvat köyhien ihmisten tarpeisiin ja elinolosuhteisiin, ne voidaan tuoda osaksi kehitysyhteistyötä ratkaisemaan tiettyjä kehityshaasteita.

InnoFrugal-konferenssin ensimmäisen päivän ohjelma koostuu työpajoista, joissa on mahdollista perehtyä esimerkiksi edullisiin sähköajoneuvoihin, terveysteknologiaan ja kiertotalouteen. Toisena päivänä käydään keskustelua innovaatioiden kehittäjille tarjolla olevasta rahoituksesta. Tarkempi ohjelma on luettavissa InnoFrugal-sivuston Agenda-kohdassa (LINKKI https://innofrugal.com/agenda/).

Lippuja voi ostaa tapahtuman Eventbrite-sivulta https://www.eventbrite.com/e/innofrugal-2018-tickets-39736745676

Kepalla on muutamia ilmaislippuja, joita voi tiedustella Kari-Pekka Murtoselta osoitteesta kari-pekka.murtonen@kepa.fi.