15 maalis 2018

Frame-hankkeen startti! Miten järjestösi voi päästä mukaan tekemään vaikuttavaa globaalikasvatusta Kepan EU-hankkeessa (TÄYNNÄ)


Aika:
15.3.2018 09:00 – 12:00
Osoite:
Cafe Köket, Sugar-kokoustila, osoite Aleksanterinkatu 28, Torikorttelit
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Kepa ry

HUOM: TILAISUUS ON TÄYNNÄ (etäosallistuminen edelleen mahdollista) Tervetuloa kuulemaan Frame, Voice, Report! -hankkeen mahdollisuuksista järjestöille. Järjestämme hankkeesta kaksi samansisältöistä aloitustilaisuutta.

Kepassa on käynnistynyt kolmivuotinen Frame, Voice, Report! -hanke (FVR), jossa vahvistetaan järjestöjen kehitysviestintä- ja globaalikasvatusosaamista. Keväällä haetaan järjestöjä mukaan kehittämään globaalikasvatusta! Varsinainen hakuilmoitus julkaistaan 5.3.2018, jolloin haku aukeaa. Haku päättyy 3.5.2018. 

Hankkeeseen mukaan valitut järjestöt osallistuvat vuoden mittaiseen oppimisprosessiin, jossa vertaisoppimisen ja koulutusten avulla syvennetään järjestöjen tarpeista lähteviä teemoja. Hankkeeseen valitut järjestöt saavat myös rahoitusta omille globaalikasvatus- ja kehitysviestintähankkeilleen. 

Tilaisuudessa kuulet lisää siitä millaiset järjestöt voivat hakea mukaan ja millainen oppimisprosessi hankkeessa järjestetään. Tule mukaan kysymään lisää ja oppimaan! 

Tilaisuus on suomenkielinen. Tarjoamme kahvit ja pientä suolaista. 

Etäosallistumismahdollisuus, ilmoita etäosallistumisesta ilmoittautumislomakkeessa 

Katso lisää hankkeesta tiedotteesta ja blogikirjoituksesta.


Linkit: