26 maalis 2018

FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n vuosikokous


Aika:
26.3.2018 18:00 – 21:00
Osoite:
Kepan Vallila-kokoushuone (Elimäenkatu 25-27, 5. krs. 00510 Helsinki)
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
FinnWIDin hallitus

Tervetuloa FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n vuosikokoukseen

Haussa uusia jäseniä hallitukseen!

FinnWID aloitti vuonna 2017 uutena toimintamuotonaan naisiin ja tyttöihin kohdistuvan ihmiskaupan vastaisen työn. Tammikuussa 2018 aloitettiin tähän liittyen Toisenlaisia tarinoita -kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ihmiskaupasta ja kerätä varoja naisten toimeentulomahdollisuuksien kehittämiseksi Nigeriassa.

Kampanjan lisäksi parhaillaan käynnissä on sekä kehitysyhteistyöhankkeen suunnittelu yhteistyössä nigerialaisen kumppanin kanssa, viestintä- ja globaalikasvatushankkeen suunnittelu, Maailma kylässä -festareille osallistumisen suunnittelu että erinäisiä varainhankintaan liittyviä toimintoja.

Perinteikkäässä järjestössä, jossa on uusi vire päällä, riittää siis tekemistä. Tule mukaan toimimaan ja kehittämään FinnWIDiä sukupuolten tasa-arvon ja naisten aseman edistämiseksi!

Vuosikokouksessa 26.3. valitaan FinnWIDille uusi hallitus. 

Hallitukseen voivat olla ehdolla kaikki tänä vuonna jäsenmaksun maksaneet. Hallituksen valitsee jäsenistö.

Jäseneksi liittymisen ohjeet löytyvät nettisivuilta: 

http://finnwid.fi/tule-mukaan/

Hallitukseen valitaan vuosikokouksessa puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja sekä enintään kolme jäsentä. Tämän lisäksi hallituksen varsinaisille jäsenille valitaan vuosikokouksessa 0-6 varajäsentä.

FinnWIDissä hallituksen jäsenillä on omia vastuualueitaan, joista sovitaan yhdessä. Tällä hetkellä kaipaamme joukkoomme erityisesti henkilöitä vastaamaan seuraavista teemoista:

  • Jäsenviestintä ja sihteerin tehtävät
  • Maailma kylässä -festivaaleille osallistumisen koordinointi ja  muihin tapahtumiin osallistumisen suunnittelu ja koordinointi
  • Varainhankinnallisten Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjen koordinointi
  • Viestintä esim. Facebookissa ja Twitterissä


FinnWIDin nykyisen hallituksen jäsenet ovat halukkaita jatkamaan myös uudessa hallituksessa jäsenistön niin halutessa. Ilmoittaudu vuosikokoukseen osoitteeseen elinakutramoinen(at)gmail.com viimeistään 23.3.

Tervetuloa mukaan FinnWIDin toimintaan, vuosikokoukseen ja hallitukseen!

Terveisin FinnWIDin hallitus


Linkit: