Tapahtumat
Kuva:
Jaakko Virtanen

Tapahtumat

Löydä Kepan ja järjestöjen kiinnostavimmat tapahtumat ja koulutukset.


Tuomme yhteen järjestöjen asiantuntijat ja maailman tilasta kiinnostuneet ihmiset. Kepan Maailma kylässä -festivaalilla on mukana 80 000 kävijää, satoja järjestöjä ja vapaaehtoisia. Mahdollisuuksien toreilla nautitaan globaalista toritunnelmasta - vuosittain parillakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Kehityspoliittisen päivän seminaarissa kehityskysymysten ammattilaiset kotimaasta ja ulkomailta kohtaavat. Kansalaisvaikuttamisen tori Educa-messuilla on avoinna kaikilla globaalikasvatuksesta kiinnostuneille järjestöille.

Kepa ylläpitää myös järjestöjen tapahtumakalenteria. Tilaamalla Kepan uutiskirjeen saat tuoreimmat kalenterivinkit suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Kepan tulevat koulutukset löydät koulutuskalenterista

Kepan ja järjestöjen tapahtumat
20 marras 2017

YK-kino ja Global Migration Film Festival esittävät niin lyhytelokuvan suomalaisesta siirtolaisuudesta kuin Matthew Casselin dokumentin ”The Journey”, jossa seurataan syyrialaisen pakolaisen Aboud Shalhoubin yli 2700 kilometrin pituista matkaa Eurooppaan ja sen halki.
Lue lisää »
22 marras 2017

Tapaaminen on lähtölaukaus vaalikampanjan suunnittelulle eikä tapaamiseen osallistuminen vaadi sitoutumista kampanjointiin. Kukin järjestö voi päättää omasta osallistumisestaan ja roolistaan vaalikampanjassa kokouksen jälkeen.
Lue lisää »