Tapahtumat
Kuva:
Jaakko Virtanen

Tapahtumat

Löydä Kepan ja järjestöjen kiinnostavimmat tapahtumat ja koulutukset.


Tuomme yhteen järjestöjen asiantuntijat ja maailman tilasta kiinnostuneet ihmiset. Kepan Maailma kylässä -festivaalilla on mukana 80 000 kävijää, satoja järjestöjä ja vapaaehtoisia. Mahdollisuuksien toreilla nautitaan globaalista toritunnelmasta - vuosittain parillakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Kehityspoliittisen päivän seminaarissa kehityskysymysten ammattilaiset kotimaasta ja ulkomailta kohtaavat. Kansalaisvaikuttamisen tori Educa-messuilla on avoinna kaikilla globaalikasvatuksesta kiinnostuneille järjestöille.

Kepa ylläpitää myös järjestöjen tapahtumakalenteria. Tilaamalla Kepan uutiskirjeen saat tuoreimmat kalenterivinkit suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Kepan tulevat koulutukset löydät koulutuskalenterista

Kepan ja järjestöjen tapahtumat
20 marras 2018

Yhteiset Lapsemme ry järjestää Lapsen oikeuksien päivänä seminaarin, jossa pohditaan miten lapsen oikeuksia ja lapsen oman äänen ja kokemuksen esille tuomista voidaan edistää taidelähtöisellä ja luovalla toiminnalla. Seminaari on suunnattu kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaisille, taidekasvattajille ja muille aiheesta kiinnostuneille.
Lue lisää »