Tapahtumat
Kuva:
Jaakko Virtanen

Tapahtumat

Löydä Kepan ja järjestöjen kiinnostavimmat tapahtumat ja koulutukset.


Tuomme yhteen järjestöjen asiantuntijat ja maailman tilasta kiinnostuneet ihmiset. Kepan Maailma kylässä -festivaalilla on mukana 80 000 kävijää, satoja järjestöjä ja vapaaehtoisia. Mahdollisuuksien toreilla nautitaan globaalista toritunnelmasta - vuosittain parillakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Kehityspoliittisen päivän seminaarissa kehityskysymysten ammattilaiset kotimaasta ja ulkomailta kohtaavat. Kansalaisvaikuttamisen tori Educa-messuilla on avoinna kaikilla globaalikasvatuksesta kiinnostuneille järjestöille.

Kepa ylläpitää myös järjestöjen tapahtumakalenteria. Tilaamalla Kepan uutiskirjeen saat tuoreimmat kalenterivinkit suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Kepan tulevat koulutukset löydät koulutuskalenterista

Kepan ja järjestöjen tapahtumat
20 maalis 2018

Keille ja minkälaisia sotatuotteita ja siviiliaseita Suomesta viedään? Miten Suomen asevienti on kehittynyt? Miten asevientiä säädellään Suomessa, EU:ssa ja maailmanlaajuisesti? Millaisia argumentteja aseviennistä keskusteltaessa on esitetty? Miltä asekaupan globaalit markkinat näyttävät? Asevienti-illassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin.
Lue lisää »