Tapahtumat
Kuva:
Jaakko Virtanen

Tapahtumat

Löydä Kepan ja järjestöjen kiinnostavimmat tapahtumat ja koulutukset.


Tuomme yhteen järjestöjen asiantuntijat ja maailman tilasta kiinnostuneet ihmiset. Kepan Maailma kylässä -festivaalilla on mukana 80 000 kävijää, satoja järjestöjä ja vapaaehtoisia. Mahdollisuuksien toreilla nautitaan globaalista toritunnelmasta - vuosittain parillakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Kehityspoliittisen päivän seminaarissa kehityskysymysten ammattilaiset kotimaasta ja ulkomailta kohtaavat. Kansalaisvaikuttamisen tori Educa-messuilla on avoinna kaikilla globaalikasvatuksesta kiinnostuneille järjestöille.

Kepa ylläpitää myös järjestöjen tapahtumakalenteria. Tilaamalla Kepan uutiskirjeen saat tuoreimmat kalenterivinkit suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Kepan tulevat koulutukset löydät koulutuskalenterista

Kepan ja järjestöjen tapahtumat
26 syys 2018

Yhtä aikaa! -koulutukset tukevat kouluissa tehtävää yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyötä. Lähtökohtana ovat koulujen ja opettajien tarpeet sekä tutustuminen lain vaatimuksiin yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisen suhteen. Koulutuksissa tutustutaan erilaisiin menetelmiin ja materiaaleihin, joista sekä opettajat että rehtorit voivat saada tukea työhönsä.
Lue lisää »