Kolme ihmistä kohottaa Kepa-kylttejä.
Kuva: Jaakko Virtanen

Kepa ry

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Kepa tuo ihmiset yhteen toimimaan oikeudenmukaisen maailman puolesta.


Uskomme, että oikeilla päätöksillä voidaan ratkaista aikamme suuret kehityshaasteet ilmastonmuutoksesta eriarvoisuuteen ja köyhyyteen. Tarvitaan kunnianhimoista politiikkaa, jota ei saada aikaan ilman toimivaa kansalaisyhteiskuntaa ja jokaista meistä.

Kepa yhdistää järjestöjen voiman

Kepa vaikuttaa tuomalla kansalaisjärjestöt ja ihmiset yhteen.

Jäsenistöömme kuuluu yli kolmesataa suomalaista kansalaisjärjestöä, jotka keskittyvät toimimaan oikeudenmukaisen maailman puolesta työkaluinaan muun muassa kehitysyhteistyö, globaalikasvatus ja vaikuttamistyö. Kepa kouluttaa, neuvoo ja luo jäsenille uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Muutos tulee ihmisistä

Koulutuksissamme ja tapahtumissamme on 1 500 vuosittaista osallistujaa. Maailma kylässä -festivaali kokoaa vuosittain yli 400 järjestöä ja 80 000 ihmistä. Julkaisemme Maailman Kuvalehteä sekä laadukasta kehitysjournalismia Kepa.fi:n uutisissa.

Kepan kautta löydät merkityksellistä toimintaa ja pääset mukaan muuttamaan maailman suuntaa.

Tutustu jäsenistöömme, organisaatioomme ja asiakirjoihimme sekä lue Kepan historiasta ja toiminnasta Mosambikissa ja Tansaniassa.