Oppimateriaalit

Tälle sivulle on koottu Kepan tuottamia oppimismateriaaleja kansalaisyhteiskunnan toimijoiden tueksi.

Introduction to Advocacy

This practical guide and toolkit for conducting advocacy training is meant for different civil society actors to be utilized in learning the basics of advocacy as well as to improve advocacy activities together with partners. The package consists of two parts: facilitator's manual and powerpoint presentation.

 

Vaikuttamistyön alkeet

Materiaali tarjoaa sinulle helppokäyttöiset ohjeet ja materiaalit vaikuttamistyön aakkosia käsittelevän työpajan järjestämiseen. Työpajaa pohjautuu osallistaviin menetelmiin ja tarkoituksena on johdattaa osallistujat vaihe vaiheelta vaikuttamistyön suunnittelun vaiheisiin. Materiaali sisältää valmiin power point -esityksen sekä seikkaperäisen oppaan työpajan vetäjälle.

 

Itseopiskelupaketti

Opi kehitysyhteistyöhankkeen suunnittelua ja toteutusta Kepan itseopiskelupaketin avulla.

Kehitysyhteistyön hankehallinnon itseopiskelupaketti on tarkoitettu kehitysyhteistyöhankkeita suunnitteleville ja toteuttaville järjestöille oman osaamisen vahvistamiseksi ja päivittämiseksi. Se sopii erityisesti kehitysyhteistyöhankkeita ensi kertaa suunnitteleville ja kokeneidenkin järjestöjen uusille työntekijöille.

Itseopiskelupaketti on julkaistu suomeksi ja englanniksi, joten voit vaikkapa oppia yhdessä etelän kumppanijärjestön kanssa.