Koulutuksen ehdot

Tälle sivulle on koottu Kepan koulutuksiin liittyviä ehtoja, joita jokaisen koulutukseen tulevan on noudatettava.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu yleensä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon on linkki kunkin koulutuksen sivulla. Jos sähköinen lomake ei toimi, ota yhteyttä Kepan koulutukseen: koulutus@kepa.fi. Jokaisesta koulutuksesta ja jokaisesta osallistujasta täytetään oma lomake.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat automaattisen vastauksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta, mikä ei kuitenkaan tarkoita vielä paikkaa koulutuksessa. Otamme yhteyttä sinuun ja kerromme, mahduitko koulutukseen mukaan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Koulutukseen voimme ottaa ainoastaan etukäteen hyväksytyt osallistujat. Mahdollisista muutoksista (esimerkiksi osallistujan vaihtumisesta järjestön sisällä) tulee sopia etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa lähettämällä viesti osoitteeseen koulutus@kepa.fi.

Peruuttaminen

Koulutuspaikan peruuttamisesta on ilmoitettava osoitteeseen koulutus@kepa.fi viimeistään kolme arkipäivää ennen koulutusta. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme täyden hinnan. Peruutustapauksissa emme toimita koulutuksen materiaaleja.

Koulutuksen maksaminen

Koulutuksen hinta on mainittu kunkin koulutuksen kohdalla. Hintaluokat on pääsääntöisesti eritelty Kepan jäsenjärjestöille, muille järjestöille ja  järjestöihin kuulumattomille. Lasku lähetetään jälkikäteen osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Matkakulujen maksaminen

Kepa korvaa koulutukseen osallistujien matkakuluja järjestöjen edustajille seuraavasti: enintään kolmelle yhden järjestön edustajalle matkat Suomen rajojen sisällä kotipaikkakunnan ja koulutuspaikkakunnan välillä halvimmalla julkisella kulkuneuvolla (bussi tai juna). Maksettavista matkakuluista vähennetään 17 euron omavastuuosuus.

  • Kulut korvataan koulutuksen jälkeen osallistujan toimitettua matkalaskun ja alkuperäiset matkaliput sen liitteenä. Matkalasku maksetaan, kun koulutuksen osallistumismaksu on suoritettu Kepalle.
  • Korvaus koskee Suomen rajojen sisällä tapahtuvaa yhtä meno-paluu -matkaa koulutusta kohti, riippumatta koulutuksen pituudesta. Kaupungin sisäisiä matkoja emme korvaa. Jos matka lähtee muualta tai päättyy muualle kuin kotipaikkakunta, korvaus maksetaan vain kotimatkan osalta.
  • Oman auton käytöstä korvaamme vain poikkeustapauksissa perustellusta syystä. Asiasta on sovittava etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa (koulutus@kepa.fi). Jos matka päädytään korvaamaan, korvauksen suuruus on yhtä kuin halvimmalla julkisella kulkuneuvolla tehty vastaava matka ja tällöin matkalaskuun liitetään mukaan tiedot vastaavan matkan hinnasta julkisia kulkuneuvoja käytettäessä.
  • Taksimatkat hyväksytään vain silloin, kun taksin käyttö on ainoa tapa matkustaa tietty, kohtuullisen lyhyt etäisyys. Lentomatkoja emme pääsääntöisesti korvaa.

Liikuntarajoitteisten henkilöiden suhteen noudatamme tarpeen mukaan ohjeitten väljempää tulkintaa.

Todistus

Maksullisista, vähintään yhden päivän kestävistä koulutuksista jaetaan halukkaille osallistumistodistus. Todistuksen saaminen edellyttää osallistumista vähintään 3/4 koulutuksesta.