Koulutustilaisuus Kepassa.
Kuva:
Kepa ry

Hinnat ja ehdot

Kunkin koulutuksen osallistumismaksu ilmoitetaan Kepan koulutuskalenterissa koulutuksen kohdalla. Lasku lähetetään jälkikäteen osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittaudu koulutuksiin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon on linkki kunkin koulutuksen tiedoissa koulutuskalenterissa. Jos sähköinen lomake ei toimi, ota yhteyttä Kepan koulutukseen: koulutus@kepa.fi. Jokaisesta koulutuksesta ja jokaisesta osallistujasta täytetään oma ilmoittautumislomake.

  Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat automaattisen vastauksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta, mikä ei kuitenkaan tarkoita vielä paikkaa koulutuksessa. Otamme yhteyttä sinuun ja kerromme koulutukseen hyväksymisestä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

  Koulutuksiin voivat osallistua ainoastaan etukäteen hyväksytyt osallistujat. Mahdollisista muutoksista (esimerkiksi osallistujan vaihtumisesta järjestön sisällä) tulee sopia etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa lähettämällä viesti osoitteeseen koulutus@kepa.fi.

  Peruutus

  Koulutuspaikan peruuttamisesta on ilmoitettava osoitteeseen koulutus@kepa.fi viimeistään kolme arkipäivää ennen koulutusta. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme täyden hinnan. Peruutustapauksissa emme toimita koulutuksen materiaaleja.

  Matkakulujen korvaaminen

  Kepa korvaa matkakuluja koulutukseen osallistuvien järjestöjen edustajille seuraavasti: enintään kolmelle yhden järjestön edustajalle matkat Suomen rajojen sisällä kotipaikkakunnan ja koulutuspaikkakunnan välillä halvimmalla julkisella kulkuneuvolla (bussi tai juna). Maksettavista matkakuluista vähennetään 17 euron omavastuuosuus.

  • Kulut korvataan koulutuksen jälkeen osallistujan toimitettua matkalaskulomakkeen ja alkuperäiset matkaliput sen liitteenä. Matkalasku maksetaan, kun koulutuksen osallistumismaksu on suoritettu Kepalle.
  • Korvaus koskee yhtä meno-paluu -matkaa koulutusta kohti, riippumatta koulutuksen pituudesta. Kaupungin sisäisiä matkoja emme korvaa. Jos matka lähtee muualta tai päättyy muualle kuin kotipaikkakunta, korvaus maksetaan vain kotimatkan osalta.
  • Oman auton käytöstä korvaamme vain poikkeustapauksissa perustellusta syystä. Asiasta on sovittava etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa (koulutus@kepa.fi). Jos matka päädytään korvaamaan, korvauksen suuruus on yhtä kuin halvimmalla julkisella kulkuneuvolla tehty vastaava matka. Tällöin matkalaskuun liitetään mukaan tiedot vastaavan matkan hinnasta julkisia kulkuneuvoja käytettäessä.
  • Taksimatkat hyväksytään vain silloin, kun taksin käyttö on ainoa tapa matkustaa tietty, kohtuullisen lyhyt etäisyys. Lentomatkoja emme pääsääntöisesti korvaa.

  Liikuntarajoitteisten henkilöiden suhteen noudatamme tarpeen mukaan ohjeitten väljempää tulkintaa.