Vallilan kokoushuone.
Kuva:
Ville Kulmala

Kokoustilat Vallilassa

Tarjoamme jäsentemme käyttöön veloituksetta neljä kokoushuonetta.


Tilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa Elimäenkatu 25-27 viidennessä kerroksessa ja ovat jäsenjärjestöjen käytössä arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9-21.

Käyttö ja varaukset

Käyttäjät sitoutuvat noudattamaan järjestötilojen käyttösääntöjä. Avain on noudettava etukäteen Kepan vastaanotosta kuittausta vastaan. Avaimet tulee noutaa hyvissä ajoin, erityisesti varauksen osuessa viikonloppuun, pyhäpäivään tai heinäkuulle.

Tilat varataan Kepan vastaanotosta tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla info@kepa.fi. Kiireellisissä tapauksissa varauksen voi myös tehdä puhelimitse 09-584 233. 

Vastaanoton puoleen voi kääntyä kaikissa käytännön asioissa sekä tietokoneiden ja muiden toimistolaitteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Kokoushuoneet

Kallio

Kallio-neuvotteluhuone Kepassa

Kallio on ikkunallinen kokoushuone, johon mahtuu 8-10 ihmistä. Kalliossa on videotykki, kannettava tietokone sekä fläppitaulu. 

Vallila

Vallila-neuvotteluhuone Kepassa

Vallila on ikkunallinen kokoushuone, johon mahtuu noin 20 ihmistä. Vallilassa on videotykki, kannettava tietokone sekä fläppitaulu. 

Alppila

Alppila-neuvotteluhuone Kepassa

Alppila on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 10-12 ihmistä. Alppilan käytävälle osoittava seinä on kuitenkin ikkunaseinä, joka tuo valoisuutta kokoushuoneeseen. Alppilassa on videotykki, kannettava tietokone sekä fläppitaulu. 

Pasila

Pasila-neuvotteluhuone Kepassa

Pasila on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 6-8 ihmistä. Pasilassa on videotykki, kannettava tietokone sekä fläppitaulu. 

Keittiö

Kepan keittiötilojen valokuva

Järjestötiloissa on keittiö, jota jäsenjärjestöt voivat käyttää. Keittiössä on perusastiasto sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Keittiöön ei saa jättää omia tavaroita.