Luonto-Liiton vapaa-ehtoisia.
Kuva:
Outi Puukko

Etuja tapahtumissa

Jäsenjärjestöillä on etusija Kepan tapahtumiin ja jäsenhinnat ovat edullisempia.

Tapahtumaedut liittyvät Maailma kylässä -festivaaliin, Kansalaisvaikuttamisen toriin ja Mahdollisuuksien toreihin.

Maailma kylässä -festivaali

Kepan jäsenenä järjestösi saa huomattavan alennuksen Maailma kylässä -tapahtuman osallistumismaksusta. Lisäksi festivaaleille näytteilleasettajaksi ilmoittautuvilla Kepan jäsenjärjestöillä on varma paikka festivaaleilla.

Jäseniltä saamamme palautteen perusteella festivaali on tärkeä kohtaamispaikka, jossa löydetään uusia vapaaehtoisia, kerätään varoja toiminnalle sekä tehdään toimintaa tutuksi noin 80 000 vuosittaiselle kävijälle.

Maailma kylässä -festivaalille pääsy Kepan jäsenenä edellyttää, että yhdistys tai säätiö on hyväksytty jäseneksi festivaalia edeltävän vuoden loppuun mennessä.

Kansalaisvaikuttamisen tori

Kepa kokoaa joka vuosi Educa-messuille Kansalaisvaikuttamisen torin, jonne jäsenjärjestöt ovat tervetulleita osallistumaan. Osallistumismaksu on Kepan jäsenille edullisempi.

Mahdollisuuksien torit

Mahdollisuuksien toreja järjestetään vuosittain parillakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kepa mahdollistaa edulliset pöytäpaikkahinnat toimintaansa esitteleville jäsenjärjestöille. Mikäli torin paikallinen vastuujärjestö on Kepan jäsen, torilla on myös voimassa talkoolaisten vakuutus ja tapahtumajärjestäjän vastuuvakuutus.