Toiminta

Jaa:

Etelän vapaaehtoisohjelma

Etvo on lakkautettu. Lue Kepan tiedote 21.9.2015:

Kepan koordinoima Etelän vapaaehtoisohjelma Etvo oli väylä vapaaehtoistyöhön kansalaisjärjestöjen hankkeissa Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Vapaaehtoistyö kesti kuudesta kuukaudesta vuoteen. Kaikki paikat olivat Kepan suomalaisten jäsenjärjestöjen yhteistyöjärjestöissä.

Alla on linkkejä muihin järjestöihin, joilta kannattaa tiedustella mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä kehitysmaissa.

Etvossa mukana olleita järjestöjä

Kansainvälisen Vapaaehtoistyön KaVa-verkosto

Kansainvälinen vapaaehtoistyö KVT

KVT on rauhanjärjestö, jonka tarkoitus on ruohonjuuritason toiminnalla edistää rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja ympäristönsuojelua. KVT:n pääasiallinen toimintamuoto on kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Suomessa ja vapaaehtoisten välittäminen ulkomaisille leireille.

Maailmanvaihto ICYE

ICYE on voittoa tavoittelematon, nuorten itsensä rakentama kansalaisjärjestö joka tarjoaa monipuolisia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia paikallisissa yhteisöissä ja kansalaisjärjestöissä yli 30 maassa, kaikissa maanosissa. Suomessa Maailmanvaihto ry eli Suomen ICYE lähettää ja vastaanottaa 30-40 nuorta vuosittain.

Suomen nuorisoyhteistyö Allianssi

Allianssin nuorisovaihto tarjoaa kiinnostavia vaihtoehtoja lähteä töihin ulkomaille. Ohjelman kautta voi lähteä vaikka hotellityöhön Englantiin, leiriohjaajaksi Yhdysvaltoihin, au pairiksi Italiaan, työharjoitteluun Ecuadoriin tai kansainväliselle työleirille Meksikoon.